Üniversitemizin 19. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

17 Mart 2025 Pazartesi

Üniversitemizin 19. kuruluş yıl dönümünü, Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen bir törenle coşkuyla kutladık.

Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Giresun Valisi Mehmet Fatih SERDENGEÇTİ ile Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım ELMAS, Ali TEMÜR, Elvan Işık GEZMİŞ,  Giresun Belediye Başkanı Fuat KÖSE, Giresun Cumhuriyet Başsavcı vekili Altuğ CANDEMİR, İdare Mahkemesi Başkanı Suat BİCE, Jandarma Alay Komutanı Kıd.Alb. Özgür ÖZER ve onların beraberinde diğer  il protokolü üyeleri, MHP İl Başkanı Salih AKGÜn, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri, akademisyenler ve davetliler katıldı.

Açılış programının onur konukları Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan BAŞ ve Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim ZEYBEK oldu.

Kuruluş yıl dönümü etkinliklerine Rektörlük önündeki Atatürk Anıtına Rektörümüz tarafından bir çelenk sunulmasıyla başlandı.

Ardından Ömer Halisdemir Konferans Salonundaki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla devam etti.

Üniversitemizin kısa bir tanıtım filminin de gösterildiği programda, ilk olarak Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can söz aldı.

Meslek Yüksekokulumuzun Akademik Başarıları

Kutlama töreninin en anlamlı bölümlerinden biri olan cübbe giyme töreninde Meslek Yüksekokulumuzdan akademik yükselme gerçekleştiren dört öğretim üyemiz törende yerlerini aldılar.

Yüksekokulumuzdan akademik unvan alarak gururumuz olan öğretim üyelerimiz:
  • Dr. Öğr. Üyesi Dilek TOPCU MUMLU
  • Dr. Öğr. Üyesi Özgür KALAFAT
  • Dr. Öğr. Üyesi Sanem BULAM
  • Dr. Öğr. Üyesi Tolga Kağan TEPE
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can ve törene katılan protokol üyeleri yaptıkları konuşmalarda, üniversitemizin gelişim süreci ve başarılarını vurgulayarak akademik unvan alan öğretim üyelerini tebrik ettiler.

Meslek Yüksekokulu olarak bu anlamlı günde Üniversitemizin 19. kuruluş yıl dönümünü kutluyor ve akademik unvan alan hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Hızlı Erişim