Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü ile Bologna Uyum ve Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

04 Nisan 2024 Perşembe

Üniversitemiz Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü tarafından, Yüksekokulumuz ile ortaklaşa düzenlenen "Bologna Süreci Uyum ve Bilgilendirme Toplantısı" 02 Nisan 2024 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.
Toplantıya, Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. M. Alper MERCAN ve Öğr. Gör. Süleyman EZDEMİR, Bologna Süreç Komisyonu üyelerimiz Öğr. Gör. Dr. Tolga Kağan TEPE, Öğr. Gör. Ali Osman TEZCAN, Öğr. Gör. Merve AYDOĞDU, Öğr. Gör. Hüseyin KESKİN, Öğr. Gör Nur KILINÇ ve Üniversitemiz Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü'nden Öğr. Gör. Osman Serdal KARAPINAR katıldılar.
Toplantıda, Bologna sürecine ilişkin birim özelinde veriler paylaşılarak, sürecin tamamlanması dikkat edilmesi gereken hususlar ve işleyişlerle ilgili bilgiler aktarıldı.
Toplantıya katılımlarından dolayı Öğr. Gör. Osman Serdal KARAPINAR' a, Öğr. Gör. Dr. Tolga Kağan TEPE' ye, Öğr. Gör. Ali Osman TEZCAN' a, Öğr. Gör. Merve AYDOĞDU' ya, Öğr. Gör. Hüseyin KESKİN' e, ve Öğr. Gör Nur KILINÇ' a teşekkür ederiz.