13. Bahar Şenliği

08 Mayıs 2019 Çarşamba

13. Bahar Şenliği ve Aydilge Konseri

02/05/2019 tarihinde Üniversitemiz tarafından 13. Bahar Şenlikleri kapsamında AYDİLGE konseri düzenlenmiştir. Konserimize İlçe Kaymakamımız Sayın Taner TENGİR,  İlçe Emniyet Müdürümüz Mustafa KIRAN, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Sayın Mustafa KARTAL, Akademik ve İdari Personellerimiz, yerleşkemiz öğrencileri, Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu personelleri ve öğrencileri, Şebinkarahisar halkı olmak üzere büyük oranda katılım olmuştur.

Konserimiz 19:30’ da heyecan ve coşkuyla başlayıp 21:30’ da sona ermiştir. Konserin bitiminde havai fişek gösterisi düzenleniştir.

13. Bahar Şenlikleri kapsamında gerçekleşen bu organizasyonda emeği geçen başta Rektörlüğümüze, Sağlık Kültür Daire Başkanlığı Personellerine, İlçe Kaymakamlığımıza, İlçe Belediyemize, İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, İlçe Spor Müdürlüğümüze, İlçe Sağlık Grup Başkanlığımıza, Akademik ve İdari Personellerimize katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran İlçe Kaymakamımız Sayın Taner TENGİR’ e,  İlçe Emniyet Müdürümüz Mustafa KIRAN’ a, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Sayın Mustafa KARTAL’ a, İlçe Protokolüne, İlçe Siyasi Parti Temsilcilerine, yerleşkemiz personel ve öğrencilerine, Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu personeli ve öğrencilerine, Şebinkarahisar halkına teşekkür ederiz.

Hızlı Erişim